2 November 2020

Well Loved Butter Cookies for Family


Families spend time together are one important things who we can do. With spend time together we can do some family activity and can strengthening the bonding between family members. In case there are a lot of activities like sit in a circle to chat or keep an eye on kids. There are some activities that we can do to strengthening the bonding between family members:


1.    A Family Tale

We can invite the grandparents or other member of families. We can sit in a circle, talk about a story, like family tale, or talk about experiences in a world when they did not exist. Usually, child interesting about that and we can listen stories and give everyone a chance to talk. This opportunity to talk and opportunity to listen is important to our child. It can make our child more confident to talk in front of others and can make our child talk about what they do. The child listen story from grandpa or grandma, they can listen experience about life.  But don’t forget to prepare some snack to make a greater situation.  Danisa Butter Cookies is one of traditional treat that’s a must try is Denmark’s well loved butter cookies.  Small but flavorful, Danisa Butter Cookies made from Danish recipe for an utmost delicacy. With high quality butter and other finest ingredients baked to crisp and rich perfection.


2.    Watching Favorite Movies

Watching favorite movies especially family movies can make warm situation, we can sit together and watching movies till the end. It creates opportunities for the family to bond, improve relationships, and create memorable moments.


3.    Eat Together As A Family

Last activity who we can do is eat together, because eat together we can do in the morning for breakfast, lunch and dinner.  This activity can make warm relationship between child and parents, it start from share rice and side dishes. We can talk about school, or about parent work that can make relationship between children and parent more closely. The parents can give the advice to the child about good thing, or bad thing.

There are many things that can be done to have a memorable moment with the family, because whether or not the relationship is close in the family will be seen in how often joint activities are done.

image source : https://image.shutterstock.com/z/stock-photo-young-joyful-casual-family-of-two-kids-and-couple-sitting-on-sofa-and-watching-funny-video-or-1499295359.jpg

Share this

Halo, Saya Rezky Pratama, seorang blog yang masih belajar tentang blog. Hobi menulis random, jadi maklum kalau isinya macem - macem. Begitu juga dengan hobi nonton, sekarang hobi nonton meski film yang ditonton itu diselesein sampai tamat tapi ya kadang juga enggak paham tentang jalan ceritanya, emang bener blogger random!

12 Responses to "Well Loved Butter Cookies for Family"

  1. Favoritku tuh nonton film bareng keluarga :)

    ReplyDelete
  2. Aku paling suka tuh dengerin cerita kisah-kisah jaman dahulu keluarga.
    Soalnya banyak kisah-kisah yang menarik yang bisa didengerin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya banyak cerita yg bs didengerin dan bs diambil si pelajaran

      Delete
  3. Poin 1&2 aku sering ngelakuin Ama anak2, tapi makan bersama 1 meja, jujurnya jaraaang byngettttt. Ntahlah, kami memang LBH suka makan terpisah.

    Tapi kalo yg poin 1, itu anak2 lgs excited tiap kali aku cerita pas kecil dulu gimana, rumah pas kecil seperti apa, sekolah zaman dulu keseruannya gimana dll :). Banyak bgt pertanyaan mereka setelah itu. Tapi ga prnh yg ngajak kakek neneknya, secara tinggal jauh dan yg dr pihak suami juga udh meninggal.

    Dan memang ga lengkap kalo kumpul bareng gini tanpa nyiapin biskuit ato cemilan ya mas ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya bonding yg kayak gini harus tetap dilakukan

      Delete
  4. Aku suka semuanya karena bisa melekatkan bonding antar anggota keluarga..apalagi kalau nomor 1 bisa intens dilakukan, niscaya komonikasi antar lingkup generasi dalam 1 ikatan darah bisa memberikan khazanah cerita atau silsilah keluarga, apalagi klo ditqmbah danisa butter cookies ya bisa jadi satu forum diskusi yang hangat dan menyenangkan sambil ngeteh ngeteh juga hehehehe

    ReplyDelete
  5. Kadang saya suka nonton film bareng keluarga biar lebih akrab. Tapi dengerin cerita juga suka, apalagi ibu saya kadang suka cerita waktu kecil dulu.

    ReplyDelete
  6. Family Q-time is the best Q-time indeed!

    Aku sekeluarga sih doyannya nongkrong depan TV sambil makan malammm

    Ngemil jarang soale selera kita beda-beda hihihi

    ReplyDelete
  7. Family Q time ku cuma pas kalau ada keponakan main ke rumah soalnya saat itu kita bner2 kumpul di ruang keluarga mainan sama keponakan itu.. kalau makan bareng.. hhhmmm nggk pernah sama sekali kecuali pas lebaran.. itu pun cuma paginya doank.

    ReplyDelete

Kolom Untuk Mengisi Komentar.