28 October 2020

Most Sought Butter Cookies


In this pandemic, there are a lot of activity that should be limited,  from the beginning who can get assemble in one time together. Now we can make gathering but in some conditions, just some people, if we want meet many people now can we make it with online.  Difficult in the first time, but because this situation we can predict, so we must face it. Actually many activities we can do, while we stay at home, we can do daily activity with online. There are some activities who we can do, in Quality Time With Friends in different place in different condition :

1.    Watching Movies or TV Series Online

Now, watching movies is one of favorite activity in home. Previously, we can enjoy movies at the cinema in weekday or weekend.  We can watching our favourite movies with internet, we can watch streaming all day 24 hours. There are some streaming service who can we choose, with different collection movies or tv series and with variant price for subscribe. While chat and discussion online with skype or zoom , we can sharing about movies who we can recommend to our friends. We can discuss without face to face.

2.    Playing Multiplayer  Game

Playing game is very effective to killing time white stay at home, we can play adventure games, sports games, and horror too. We can try playing game with multiplayer, so we can play game with friends online. It’s  exciting, we can chat with others and talk with others using microphone while playing games.

3.    Try a Virtual Workout

With skype or zoom, we can do more things, like workout. We can keep health with workout with our friends in different place. We can teach each others about workout and sharing about healthy food. We can do a lot of things like in the gym place but actually we are in our home.

From 3 things below, we can do all with online with friends who can be in different places. Before we can discuss and talk with friends online, we can prepare some sweet treats for the invite.  We can choose Danisa Butter Cookies, Danisa Butter Cookies globally known as a symbol of festivity and luxurious indulgence. Danisa Butter Cookies is one of the world’s most sought after treats. Who the richness of the butter, melt in mouth texture, and perfectly balanced sweetnes is just right to please people all over the world.

image source : https://www.royaldanisa.com/wp-content/themes/danisa/img/danisha-logo.png

Share this

Halo, Saya Rezky Pratama, seorang blog yang masih belajar tentang blog. Hobi menulis random, jadi maklum kalau isinya macem - macem. Begitu juga dengan hobi nonton, sekarang hobi nonton meski film yang ditonton itu diselesein sampai tamat tapi ya kadang juga enggak paham tentang jalan ceritanya, emang bener blogger random!

25 Responses to " Most Sought Butter Cookies"

  1. yang harus kucoba adalah virtual workout sambil menonton yutub, supaya badan tetap terjaga kekencangannya dan bugar setiap hari :D

    ReplyDelete
  2. Kayaknya enak nih Danisa butter cookiesnya tapi sepertinya hga masuk di kota kecilku produknya

    ReplyDelete
  3. Danisa butter cookiesnya makanan santai enaknya bila disore hari..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sambil minum es tebu enak juga kali yo mas ...

      Delete
  4. Virtual workout ini iya bgd sih. Dulu sblm pamdemi ga bs banyangin bakal ada virtual workout, eh skrng hampir tiap minggu komunitas aku ngadain by zoom. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya sekarang musimnya zoom..
      Yang penting sehat

      Delete
  5. Seringnya nomer satu nih, belum pernah no.2-3 dan emang enak pas nonton itu cemilan selalu sedia di atas meja

    ReplyDelete
  6. Awal2 pandemi, marathon series itu udah jadi kegiatan sehari-hari karena di rumah aja, ngapa2in di rumah sampe bosan. Dan emang jadi penyelamat banget deh streaming device itu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama,saya sampai skarang streamingan terus...untungnya film yg ditawarkan jg bagus2. Jadinya betah

      Delete
  7. Wuaah kok ..kebetulan banget sih ini. Lagi baca pos pakai bahasa negaranya pangeran Charles akunya lagi ngemil danisa butter ..
    Mas juga lagi ngemil juga ngga nih 😊 ?

    ReplyDelete
  8. Ngga paham bahasa Inggris kang, mau translate tapi lagi lelet jaringannya.😂

    ReplyDelete
  9. Setiap orang punya cara sensiri melewati oandemik ini.. Terima kasih tips dan saran-sarannya. Semoga dari semua poin di atas bisa membantu kita melewati Covid19.. #NyambungNggakYa?

    ReplyDelete
  10. Kunjungan perdana ke blog English ini. Setuju dengan tipsnya, seharusnya juga pemerintah menganjurkan warganya tetap di rumah dengan membuat acara tv yang menghibur (bekerja sama dengan stasiun televisi), seperti siaran sepak bola yang berkualitas, agar menekan warganya keluyuran. Ini kan liga domestik ga jelas, liga Inggris yang disiarkan bukan tim raksasa. Great article, stay safe, stay healthy, and have a nice weekend

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nah ini nih harusnya pemerintah ikut andil ya. Tapi sekarang pilihannya netflix

      Delete
  11. Nonton sambil ngemil Danisa Butter Cookies, boleh juga dicoba nih.
    Apalagi di saat libur panjang seperti ini.

    ReplyDelete
  12. Good idea, but in this pandemic i like smoking and sleping.

    ReplyDelete
  13. zaman kecil, kalo mama beli butter cookies, pasti deh aku dan adek2 itu milih2 mau makan yg mana... padahal yaaa, dipikir2 rasanya sama semua, cuma beda bentuk hahahahhaa.. tapi memang enak, ngemilin buttercookies sambil ngelakuin kegiatan2 santai :D

    ReplyDelete

Kolom Untuk Mengisi Komentar.