11 December 2009

A Workplace for a Professional Translator in Translia.com

Translation was done by people many years ago. The process in translation may take a time to do it, but nowadays people like to do it online with the Translia.com that provide online best translation for their customers. This site allows their members to issue and undertake translation jobs online. Their services offered any features offered from time to time by Translia in connection with it services.
This website can give you free translation. By bound to their agreement you only authorized to use the site services during the registration process, feel free if you want to leave. This site may modify the agreement from time to time. If you join this site to be a translator, you will find a workplace with full of professional translator, a friendly community. When you join this site, after activating your account, don’t forget to set up your translator profile, in order to keep you connected with the site. Doing so will give you access to the public jobs immediately. Beside that, this site also provides the business card translation which work is to provide the customer with the best business card translation ever.

Share this

Blogger nyantai yang jarang posting

25 Responses to "A Workplace for a Professional Translator in Translia.com"

  1. (maaf) izin mengamankan PERTAMA dulu. Boleh, kan?!
    Saya belum pernah mencoba yang ini

    ReplyDelete
  2. wah rekomendasi bagus nih
    ntar mao coba berkunjung
    btw, makan2 donk
    hehehehe

    ReplyDelete
  3. waahh.. tengkyu neh infonya... dapet translator baru deehh... ^^

    ReplyDelete
  4. masih bingung....:) tapi kayae lebih baik dari google ya?

    ReplyDelete
  5. Ooo... kirain mirip google translator gitu hehehe. Ternyata ada syarat dan ketentuan yang berlaku ya. Hmmm...

    Weslah... met wiken ya :)

    ReplyDelete
  6. @alamendah
    hehe,,makasih2

    @lina@happyfamily
    sankyu2

    @anindyarahadi
    geleng2

    @belajar blog
    makan2 apa bro?

    @herlino
    thx

    @yolizz
    hehe

    @aditya
    dicoba aja

    @tuteh
    met wiken juga

    ReplyDelete
  7. Have a nice weekend bro Rezky :)

    ReplyDelete
  8. wakh keliatannya ada yang cring cring cring dari bbr nih

    ReplyDelete
  9. @nyubi
    hehe,,met wiken juga

    @job review
    heh,masih di reject neh bro

    ReplyDelete
  10. Thank's for the infomation, I Think it's look very interesting.

    ReplyDelete
  11. ooohhh gitu yaaaa....(manggut-manggut)

    ReplyDelete
  12. bermanfaat sekali mas, sukses terus ya

    ReplyDelete
  13. Makasih infonya, ngomong2 ini review atau apa? :D

    ReplyDelete
  14. waah, kalau saya sich biasa translate sendiri hehehehe...........
    tapi, kadang" saya pkae' bantuan transalate.google....hehehehehhe

    ReplyDelete
  15. sepertinya ini bakal jadi musuhnya google translate nih

    ReplyDelete
  16. pake nih web nda perlu lagi kamus donk

    ReplyDelete
  17. Satu tahun sudah berlalu dan entah berapa banyak dosa yang aku tumpuk atau entah berapa banyak pahala yang aku dapat, hanya Sang Khaliklah yang mengetahuinya. Hanya ada satu doa yang aku panjatkan..."Ya Rabb berilah hamba kesempatan dan bimbinganMu untuk bisa menjalani hidup ini lebih baik dari tahun sebelumnya dan berilah hamba tambahan usia yang barokah..." amien

    SELAMAT TAHUN BARU ISLAM 1 MUHARRAM 1431 H

    ReplyDelete
  18. he.he.. kebetulan pas butuh ama info ginian.. thanks yah.. ^^

    ReplyDelete
  19. Thx infonya. Selama ini make google. Pengen bandingin.

    ReplyDelete

Kolom Untuk Mengisi Komentar.