17 November 2009

Going Vacation to Myrtle Beach Resort

In the summer time, many people spend time with his outing to the beach. Why they prefer to have vacation on the beach than in other places? Because beside enjoying the beauty of nature, they can also do other beach activities such as swimming, surfing, and even fishing. They will get a lot of exciting thing when they are on the beach. No wonder if they decide to have a vacation on the beach, there will be a lot of thing that they will bring.

At American, we can find many beautiful beaches. One of them is Myrtle Beach Resort. Myrtle Beach Resort is located in South Carolina. Myrtle Beach known as a coastal resort, shopping center, convention center. even there is also provided a place to play golf. That is why no wonder that Myrtle Beach became popular and major tourist destination in the American.

The Grande Shores Resort is resort in Myrtle Beach. Here we have a condominium with comfortable beds and can accommodate any size family, place of playing golf in groups and also provide a hotel room with reasonable prices. So it is interesting place to visit, right? It is also an Oceanfront Myrtle Beach Hotel. The place where you can get warm of Myrtle Beach.

Share this

Blogger nyantai yang jarang posting

32 Responses to "Going Vacation to Myrtle Beach Resort"

  1. Berlibur ke pantai memang paliiing asyiiik...

    Trims yaa atas kunjungan n komentnya, semoga sukses n tetap semangat

    ReplyDelete
  2. jadi pengen juga nih..heuheuheu...

    ReplyDelete
  3. waw, saya rasa mengasyikkan tuh liburan ke pantai....
    tapi, kalau dari Banyuwangi jauh nggak tuh?...

    ReplyDelete
  4. seringsih ketemu pantai (pantai utara) tapi untuk pantai pasir putih belum

    ReplyDelete
  5. @iyoong
    hehe,ayo mas

    @ilham
    sama kayak dari jember mas

    @kurniawan.q
    mari kita kesana

    ReplyDelete
  6. Actually Indonesian beach is one of the best beaches on the world. Specially for surfing.
    Talking about surfing, Indonesia has beaches for every purpose. For beginners, for tournament and for experts.
    We should develop it more professionally. Build some hotels, keep it clean and friendly hosting would be a standard service.

    ReplyDelete
  7. salam sobat
    wah memang menyenangkan kalau going vacation,,
    anak-anak suka sekali,,apalagi saat liburan sekolahnya.,,pinginnya jalan-jalan terus.

    ReplyDelete
  8. wah sepertinya ada yang dapet duit niih

    ReplyDelete
  9. ditunggu makan-makannya yah sob
    hehehe...

    ReplyDelete
  10. Memang dari kecil udah dicekokin kalo liburan itu kepantai. Disuruh bikin karangan, andalannya "Berlibur ke Pantai." :D

    ReplyDelete
  11. Liburan ke pantai, nggak ada yang bisa nolak keasyikannya :D saya tiap hari Minggu mainnya ke pantai ehekekeke karena Ende mah dikelilingi pantai dan gunung...gituw :D
    Myrtle Beach Resort di South Carolina, Bitta Beach di Ende wakakakaak :D

    ReplyDelete
  12. Tidak ada pantai seindah pantai Indonesia... :))

    ReplyDelete
  13. kalo saya memang suka liburan dipantai, apalagi anginnya sepoi-sepoi, hehehee

    ReplyDelete
  14. sama keluarga tentunya sangat mengasyikkan, mudahan2an tahun depan bisa liburan ke pantai ya

    ReplyDelete
  15. Jadi ingat kenangan ama bini :D

    ReplyDelete
  16. ke pantai emang enak tapi kayaknya gak mungkin deh ke amerika, hehehe

    ReplyDelete
  17. jalan-jalan ke pantai + dapat dollar

    ReplyDelete
  18. @bang dje
    wuf
    mantap mas

    @nyubi
    makasih bro,,ini reviewnya penulis konten,hehe

    @nyubi information
    hehe

    @nura
    salam juga mas
    ini liburan lebaran ntar lagi,,hhuuhu
    liburan2

    @financial adviser
    hehe,nambah lagi rejeki mas

    @berita unik
    ayoo kerumah
    hehe

    @zico
    hehe,inget waktu sd aku,hehe

    @tuteh
    ehhee, ende dimana tuh sob?

    @dv
    benar,,apalagi pasir putih

    @rumah blogger
    enak buat tidur tuh kalo sepoi2

    @sabirinet
    amin dah mas

    @frank
    hehe makasih

    @trendy
    blogvertise mas

    @aneka tips
    waduh,,kok isa mas?

    @made gelgel
    kalo ada duit lebih kan bisa kesana mas

    @belajar blog
    iya mas,hehe

    @action figure toy
    amin dah mas,hehe

    ReplyDelete
  19. waduh saya telat nih,,,,

    paintai dan hotelnya jauh amat, bang???

    di Amerika sono, ya?

    ReplyDelete
  20. Maaf bang, boleh bilangin sesuatu gak?

    ada tutorial oke nih diblog ane, simakin ye?

    ReplyDelete
  21. To calculate the approximate valuation on your gold, you must separate it by karat.

    Men are not that inventive in terms of buying gifts. A tall clear glass footed urn filled
    with fresh lemons and limes makes an eye-catching centerpiece with
    an informal wedding.

    my web-site :: Jewelry

    ReplyDelete

Kolom Untuk Mengisi Komentar.